Skip to content

Maatwerk van
hoog niveau

Over Bram In Vorm

Hallo, ik ben Bram! Een jonge ondernemer die Bram in Vorm in 2021 heeft opgezet vanuit de passie om mooie dingen te creëren en meubels op maat te maken.

Na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben binnen verschillende interieurbouwberdrijven ben ik mijn eigen bedrijf gestart met als doel om de wensen en ideeën van de klant te verwerken in mooie producten die gezien mogen worden.

Ik ben gedreven, denk graag in mogelijkheden en ga aan de slag met het enthousiasme en de zorgvuldigheid die je van een vakman mag verwachten. In Vorm sta ik klaar voor jou!

Werkwijze

Kennismaking

Tijdens een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u op locatie bespreken we uw wensen en ideeën, brainstormen we over verschillende mogelijkheden en is er de gelegenheid om verschillende materialen te laten zien en hier advies over te geven.

Prijsindicatie

Op basis van de eerste kennismaking en informatie, kunnen we vaak al aan de slag om voor u een prijsindicatie te maken, zodat u weet wat u ongeveer kan verwachten.

Inmeten en ontwerp

Ik kom bij u op locatie om de desbetreffende ruimte(s) in te meten, waarna we deze gegevens verwerken in een 2D tekening. Indien gewenst is er in overleg de mogelijkheid om het meubel in 3D uit te werken in de door u gekozen kleurstelling. Op basis van deze meetgegevens kunnen we dan een definitieve offerte maken.

Productie en montage

Na akkoord op de tekeningen en offerte kan het meubel ingepland worden en gaan we aan de slag. In afstemming met u komen we langs om het meubel te plaatsen.

Bram In Vorm staat voor kwaliteit

Dankzij mijn jarenlange ervaring, geduld en doorzettingsvermogen streef ik naar alleen het allerbeste. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is. Ik ga voor 100% kwaliteit en vakmanschap. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met me op.